Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayan ali birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Kırmızıışmutaş merkezi, yedinci sanat, ekol, sayrılarevi kadar toplanmış ömür alanlarında yangın bapsı tasarrufı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel gibi binalarda da evgin çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve toplanmış tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise zelzele üzere durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

You can email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapları sadece ivedili durumlarda binadan kaçışı peylemek değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakılırsa yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış kapıları olarak da hatıralan bu bapların tasarrufı hemen vakit kaybetmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği Yangın Çıkış Kapısı olan yangın bapları itfaiyenin ulaşma süresine denli dem kazanmanızı katkısızlar.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı teselsül otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını kırıcı antipatik sıcak yangın contası.

Binada yangın çıkması halinde alaz ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine rabıtlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yangın kapısı yayılması engellenir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yerı aralık opsiyonel olarak alınan Yangın kapısı istanbul hidrolik dizi ile elan kesif yararlanma sağlamlanabilir.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapları, yangın güvenliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile dayalı sık sorulan sorular ve cevapları:

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın çabucak zayialtılmasına olanak tanır, yapı güvenliğini esenlar. Ivedi çıkış bapları binaların yapısına ve ferahliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Ister bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak bayağıda mekân düzlük illere görev vermekteyiz.

Report this wiki page